VOLUNTARIAT


2011 Anul European al Voluntariatului!

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programme care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

index.php?page=about-us&hl=ro_RO

PLAY AND DISCOVER – Joacă-te și descoperă culorile lumii!

Programul Tineret în acțiune

”Play and Discover” este un proiect internațional derulat în cadrul Acțiunii 2 – Serviciul European de Voluntariat (EVS) în Programul ”Tineret în Acțiune”.

Acest proiect își propune implicarea activă și participarea directă și responsabilă a doi tineri din Franța (noi i-am cunoscut!) ca voluntari în cadrul unei organizații din România.

Obiectivul principal al acestui program este dezvoltarea abilităților și competențelor voluntarilor prin lucrul direct cu copii și tineri în risc de excluziune socială.

EVS îți oferă oportunitatea să devii voluntar în altă țară pe o perioadă de la 2 la 12 luni. Dacă ai între 18 și 30 ani și vrei să dai vieții tale alte culori, acest program este deschis și pentru tine

EVS este bazat pe un parteneriat internațional între o organizație de primire, tu-voluntar și o organizație de trimitere. Tu poți alege un proiect care corespunde cu interesele tale. Alege acel proiect care are ”culorile” ce simți că lipsesc din viața ta!

Ce înseamnă să îți colorezi viața prin Serviciul European de Voluntariat ?

1. să câștigi încredere și independență

2. să experimentezi o cultură diferită

3. să-ți dezvolți abilitățile și competențele

4. să aduci o mică schimbare în comunitatea în care alegi să mergi

5. să-ți mărești șansele de-ați găsi un loc de muncă (vei primi un Certificat de competențe – YOUTH PASS)

 

Europe Direct caută voluntari

 

Voluntari in Fagaras
Un mesaj de la Asociatia Adalia

Ziua buna tuturor!

In urma cu cateva luni, am infiintat un ONG numit Asociatia ADALIA, in zona Fagaras, jud. Brasov, avand ca  populatie tinta persoanele defavorizate, precum si grupuri vulnerabile (copii, femei, batrani).

Pe langa interesul nostru pentru ajutorarea acestor persoane, dorim sa implementam si programe educationale care sa ofere tinerilor sansa de a-si crea piloni puternici din punct de vedere moral si etic.

Chiar alaturi de cladirea Asociatiei ADALIA, se afla o biserica protestanta, ce nu a fost niciodata ���doar��� un locas de savarsire a liturghiei, ci in acelasi timp si cetate de aparare, azil ��” si astazi face parte din centrul cultural pentru tineret.

In aceasta perioada, cautam VOLUNTARI (fie in perioada imediat urmatoare, fie in timpul vacantei),care pot ajuta la refacerea unor cladiri sasesti (in special baieti/barbati, priceputi in finisaje interioare etc), in care sa fie primiti copii sau batrani dupa nevoi.

Pentru mai multe informatii legate de proiectele Asociatiei, de zona de voluntariat, dar si pentru a descoperi aceasta zona extraordinara in poze, vizitati site-ul nostru www.adalia.ro sau scrieti-ne pe adresa de e-mail asociatia_adalia@ yahoo.com

Echipa Adalia

Reamintesc rugamintea ca in cazul in care aplicati pentru aceste pozitii de voluntari sa ne semnalati si noua printr-un e-mail. Este foaret important pentru noi sa stiu daca colaborarea intre voluntarii inscrisi la Centrul de Voluntariat Brasov si alte organizatii din Brasov, se desfasoara in bune conditii.

Multumesc!

Laura
0724305534

Reclame

Un comentariu »

  1. Dumitracarmen said

    As dori din tot sufletul sa fac voluntariat,spuneti cum va pot ajuta

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s