Campania Hai pe Net! din acest an își desemnează câștigătorii!


Categoria Cea mai sugestivă fotografie

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Premiul I se acordă d-nei Maria Ștefan de la Biblioteca Miloșești din județul Ialomița, pentru fotografia care a surprins cel mai bine Primul Click. Premiul II se acordă d-nei Georgeta Topan de la Biblioteca Județeană Octavian Goga din Cluj Napoca,Activități dedicate seniorilor și implicării lor în utilizarea noilor tehnologii.  Premiul III se acordă d-nei Dana Tipei de la Școala cu clasele I-VIII Anișoara Odeanu din localitatea Lugoj, județul Timiș pentru surprinderea activității derulate de elevii școliiÎnvățare inter-generațională.

Categoria Cea mai relevantă poveste de succes

Premiul I d-nei Antonela Sofia Barbu de la Biblioteca Mediaș din județul Sibiu –pentru Activitățile dedicate seniorilor și grupurilor vulnerabile,  surprinse atât în fotografii, cât și video și în format text. Click aici pentru a urmări povestea.

Premiul II d-nei Ioana Goran de la Biblioteca Păușești – Măglași din județul Vâlcea – Povestea unui tânăr pentru care Internetul a devenit un prieten de nădejde și l-a ajutat în găsirea informațiilor pentru tratarea bolii luiClick aici.

Iar Premiul III merge către d-na Elena Odăianu de la Biblioteca Dumbrăvița din județul Brașov, pentru povestea “De la utilizator la voluntar în Campania Hai pe net!” pentru coordonarea și motivarea voluntarilor în scopul atragerii cât mai multor persoane excluse digital. Click aici.

Categoria Cel mai bun video

PREMIUL I se acordă d-nei Ramona Humeniuc de la Liceul Teoretic Teiuș din județul Alba pentru desfăşurarea activităţilor şi utilizarea instrumentelor dedicate tuturor grupurilor ţintă propuse în Ghidul de derulare din cadrul campaniei Hai pe Net! Implicarea tinerilor şi a voluntarilor în activităţile desfăşurate pentru navigarea pe Internet a seniorilor, primul click al acestora, şi totodată testarea competenţelor TIC raportate la cererea angajatorilor prin intermediul aplicaţiei Skillage.

PREMIUL II merge către Biblioteca Comunală Pietrari, judeţul Vâlcea, d-nei Crina Popescu pentru realizarea de activităţi TIC specifice fermierilor. Profesori, părinţi şi copii au fost reuniţi la bibliotecă pentru a li se comunica informaţii referitoare la Siguranţa şi securitatea online şi a pericolelor pe care le putem întâlnii atunci când ne aflăm în spaţiul virtual. Tinerii şi-au testat abilităţile TIC utilizând aplicaţia Skillage, iar seniorii au avut parte de un schimb inter-generaţional.

PREMIUL III se acordă Bibliotecii Publice Locale Grădiștea din județul Vâlcea – d-nei Diana și d-lui Ilie Fîrtatpentru implicarea cât mai multor membrii ai comunităţii, organizarea şi coordonarea campaniei în cadrul bibliotecii, pentru atingerea obiectivelor şi atragerea unui număr mai mare de localnici decât fusese prevăzut iniţial.

Premiile campaniei Hai pe Net! sunt oferite cu sprijinul Microsoft și constau în:

PREMIUL I de la fiecare categorie Microsoft KinectBundle cu Xbox 360 și materiale inscripționate cu sigla campaniei

PREMIUL II pentru fiecare categorie pachetul Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 + Microsoft LifeCam HD-6000 și materiale inscripționate cu sigla campaniei

PREMIUL III Microsoft LifeCam VX-800 și a materialelor inscripționate cu sigla campaniei

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s