IN PREMIERA- EXPOZIŢIA DE CRĂCIUN HANDMADE BMF


 VIORICA BICA

Pentru Hegel, „spiritul creează din sine însuşi operele artelor frumoase ca primi conciliatori între ceea ce este pur exterior, sensibil, trecător, şi cugetarea pură, între natură, realitate mărginită, şi infinita libertate a gândirii conceptuale.”
Între spirit şi artă sălăşluieşte, mediindu-le, o idee a frumosului, care întemeiază sensul de revelare pe care îl conţine arta.
Arta este profund creatoare, iar acest mod al ei de a se releva, este, de fapt, modul ei de a fi.
Timpul creaţiei îşi trasează propriul destin.
Biblioteca Municipală a înfiinţat un nou serviciu de bibliotecă, Clubul de creaţie manuală-obiecte de sezon.
Am identificat ca beneficiari persoane cu veleităţi artistice, persoane talentate, pasionate de lucrul de mână, care doresc să-şi promoveze creaţiile şi să-şi asigure ieşirea pe pieţe de desfacere. Finalitatea serviciului este promovarea online, media şi participarea la târguri de gen.
Biblioteca Municipală pune la dispoziţie documentaţia aferentă, materiale audio-video, informaţii utile pentru persoanele care doresc să se afilieze Clubului de creaţie. Desfăşurarea serviciului este facilitată de comunicarea prin email, facebook. In acest sens, pagina HANDMADE furnizează detalii despre gamele de produse.
Omul se modelează continuu. Este un proces autocreativ compex. De la esenţa creaţiei se accede la frumuseţe. Exponatele Clubului de creaţie făgărăşean BMF sunt o certitudine a măiestriei, a artei în filigran.
Felicitări, semne de carte, ornamente pentru bradul de Crăciun, bijuterii, icoane pe sticlă, păpuşi în costumul popular, specific Ţării Făgăraşului vor desăvârşi frumuseţea sărbătorii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s